Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Nisan 2015 - 13:53 Yorum: 0

Kaymakam adayları Edirne Valisi Şahin'i ziyaret etti

EDİRNE (AA) - Kuruluştan Kurtuluşa Gezi Programı çerçevesinde Edirne'ye gelen kaymakam adayları, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.Şahin, İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı...

Kaymakam adayları Edirne Valisi Şahin'i ziyaret etti

EDİRNE (AA) - Kuruluştan Kurtuluşa Gezi Programı çerçevesinde Edirne'ye gelen kaymakam adayları, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Şahin, İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Ahmet Avşar'ın da yer aldığı ziyarette, kaymakam adaylarının ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti. Edirne'nin sadece bir gün gezilip görülecek bir yer olmadığını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Edirne tarihi ve doğal güzellikleriyle muhteşem bir şehir. Osmanlı İmparatorluğuna 92 yıl başkentlik yapan Edirne aynı zamanda Balkanlar'ın da başkenti konumundadır. Tarihçiler Edirne'yi Bursa'nın oğlu, İstanbul'un babası olarak tabir ederler. İstanbul'un fethi Edirne'den başlamıştır ve fethi gerçekleştiren Fatih Sultan Mehmet de Edirne'de doğmuştur. O nedenle Edirne çok önemli ve kutsal bir şehirdir. Sizleri şehrimizde görmekten memnun olduk. Bizler de sizin gibi bu günlerden geçtik. Gelecekte bizlerin yerlerini sizler alacaksınız. Ben şimdiden sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından Şahin, Avşar'a günün anısına hediye verdi.

Ziyarette, Edirne Vali Yardımcısı Salih Altınok ile kaymakam adayları yer aldı.

Adayların, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Bursa,  Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu'yu ziyaret edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber