Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2022 - 17:45 Yorum: 0

Kaymakam Akbulut’dan veda ziyaretleri

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Erzincan'ın Üzümlü Kaymakamlığına atanan Van'ın Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut,...

Kaymakam Akbulut’dan veda ziyaretleri

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Erzincan'ın Üzümlü Kaymakamlığına atanan Van'ın Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, ilçede bulunan kamu kurumlarına, esnaf ve vatandaşlara veda ziyareti gerçekleştirdi.

Veda ziyaretlerinde doğa harikası Çatak'ta görev yapmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Kaymakam Akbulut, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanlığımızın takdiri ile Erzincan'ın Üzümlü Kaymakamlığına görevlendirilmiş bulunmaktayım. Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve kamu kurum çalışanlarımız ile koordineli bir şekilde gecemizi gündüzümüze katarak, açık ve şeffaf bir şekilde ilçemiz merkez ve mahallelerine hizmetin en iyisini yapmaya çalıştık. Bugün buradan ayrılırken içim buruk, Çatak'ın sıcakkanlı misafirperver kıymetli halkını asla unutmayacağım, sizlere hizmet etmekten büyük onur duydum. Çatak'a geldiğim ilk günden itibaren şahsıma göstermiş olduğunuz samimi duygulardan dolayı sizlere teşekkür eder, hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber