Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mayıs 2017 - 18:33 Yorum: 0

Kaymakam Alibeyoğlu Güroymak esnafıyla buluştu

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen toplantıda esnafla...

Kaymakam Alibeyoğlu Güroymak esnafıyla buluştu

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen toplantıda esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Esnaflarla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak'ta 6 ay içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Alibeyoğlu gerek kaymakamlık gerekse belediye olarak yapılan hizmetleri esnafla paylaşarak soru ve görüşlerini aldı. Esnafların sorunlarının ele alındığı toplantıda, problemlere ortak çözüm arayışında bulunuldu. Kaymakam Alibeyoğlu, toplantının çok faydalı olduğunu vurgulayarak, "Esnaflarımızla el ele verdiğimiz takdirde, sıkıntılar aşılacak. Faydalı bir toplantı gerçekleştirdik ve sizlerin tekliflerini uygulamaya koymayı düşünüyoruz. Sizler de üzerinize düşen görevi yapın ki sıkıntıların bir bölümünün önüne geçilsin. Sorunlarımızı el birliğiyle çözmeye çalışalım ve hep birlikte ilçemizi güzelleştirelim. Gerek esnaf vatandaşlarımızın sorunları, trafik ve yol gibi gerekse alt yapı gibi sorunların çözümü için buradayız. Biz bir aileyiz sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz ve fikirleriniz bizim için çok değerlidir" dedi.

Kaymakam Alibeyoğlu Güroymak esnafıyla buluştu

Kaymakam Alibeyoğlu Güroymak esnafıyla buluştu

Kaymakam Alibeyoğlu Güroymak esnafıyla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber