Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2020 - 20:43 Yorum: 0

Kaymakam Altay polislerin haftasını kutladı

Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kaymakamı Ümit Altay 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Devrek- Gökçebey polis noktasında görev yapan polislerin...

Kaymakam Altay polislerin haftasını kutladı

Devrek Kaymakamı Ümit Altay polislerin haftasını kutladı.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kaymakamı Ümit Altay 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Devrek- Gökçebey polis noktasında görev yapan polislerin haftasını kutlarken ekiplere kolonya ikramında bulundu.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında görev yerlerinde polisleri ziyaret eden Kaymakam Altay ," Arkadaşlarımızı bu özel günlerinde yalnız bırakmamak için görev yerlerine bizzat giderek omların haftasını kutladık. Biliyorum arkadaşlarımız şu günlerde oldukça fazla mesai harcıyorlar. Bizde bir nebze olsun onlara destek vermek için kendilerini görev alanlarında ziyaret ederek hem haftalarını kutladık hem de kolonya ikramında bulunarak kendilerinin yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Polis arkadaşlarımızın sadece bu özel günlerinde değil her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaymakam Altay polislerin haftasını kutladı

Kaymakam Altay polislerin haftasını kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber