Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 15 Nisan 2022 - 10:28 Yorum: 0

Kaymakam Arslanköylü, altın madalyalı aşçıları kutladı

Bolu'da yapılan "Osmanlı Mutfak Günleri" isimli yarışmada kazandıkları madalyalarla Simav'ın ilk altın madalyalı aşçıları olan Simav Özel Eğitim...

Kaymakam Arslanköylü, altın madalyalı aşçıları kutladı

Bolu'da yapılan "Osmanlı Mutfak Günleri" isimli yarışmada kazandıkları madalyalarla Simav'ın ilk altın madalyalı aşçıları olan Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, Simav Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'yü makamında ziyaret etti.

Şampiyon öğrencileri ve öğretmenlerini makamında kabul eden Kaymakam Arslanköylü, kendilerini tebrik etti.

Eğitimin farklı alanlarında örnek başarıları Simav'da görmenin kendisini fazlasıyla sevindirdiğini söyleyen Arslanköylü, " Dileğim her alanda başarıların devam etmesidir. Kaymakamlık olarak bizler eğitim alanında her türlü desteğe hazırız" dedi.

Bolu'da gerçekleşen ve Türkiye genelinden 56 okulun katıldığı yarışmada yer alan Simav Özel Eğitim Meslek Okulu'nun Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri 4 kişilik gurup olarak, "Başlangıç-Ana Yemek-Tatlı-Şerbet" yer aldığı kategoride yarışmıştı. Ayrıca Simav Özel Eğitim Meslek Okulu alan şefi Orhan Söğüt, Atölye Şefi Gönül Erim eşliğinde Emre Toprak, Ömer Faruk Bayda, Esma Çelik ve Hasibe Başyiğit adlı öğrencilerin jüriden tam puan alarak altın madalya kazanmaları sadece 56 okul arasında değil Simav'da da büyük yankı bulmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber