Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 13:28 Yorum: 0

Kaymakam Arslantaş, halk eğitim merkezini ziyaret etti

YOZGAT (AA) -  Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, halk eğitim merkezini ziyaret etti. Arslantaş, merkez müdürü Ali Erol'dan kurslar hakkında bilgi alarak, kültür mantarı ve rölyef kursuna...

Kaymakam Arslantaş, halk eğitim merkezini ziyaret etti

YOZGAT (AA) -  Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, halk eğitim merkezini ziyaret etti. 

Arslantaş, merkez müdürü Ali Erol'dan kurslar hakkında bilgi alarak, kültür mantarı ve rölyef kursuna katılan kursiyerlerle sohbet etti.

Kaymakam Arslantaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle kültür mantarı yetiştiriciliğinin ilçede iyi bir noktaya geldiği söyledi.

Bu konuda gerekli desteği ve yardımı sağladıklarını ifade eden Arslantaş, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız kendi işini kurmak isteyenlere 15 bin liraya kadar kredi verebiliyor. Bu kredi ilk iki yıl ödemesiz, faizsiz ve toplam 7 yılda geri ödemeli. Krediden yararlanabilmek için ailenin yıllık gelirinin 12 bin lirayı geçmemesi gerekir. Bu durumda olan kardeşlerimiz, fona başvuruda bulunarak krediden yararlanabilirler. Hocamızın anlattığına göre demirbaşlar dahil toplam 20 bin lira bir masraf oluyormuş, bu parayı kursiyerlerimiz bu destekle karşılayabilirler" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber