Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Kaymakam Beşikci, okul müdürleriyle toplantı yaptı

ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, okul müdürleri ile toplantıda bir araya geldi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan Beşikci, okullarda güzel projeler...

Kaymakam Beşikci, okul müdürleriyle toplantı yaptı

ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, okul müdürleri ile toplantıda bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan Beşikci, okullarda güzel projeler üretildiğini, daha fazla proje üretilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin başarı oranlarını artırabilmek için özellikle onlara yönelik projeler üretilmesini isteyen Beşikci, şöyle konuştu:

"İlçemizdeki öğrencilerin daha kaliteli eğitim alması, eğitim seviyesinin yükseltilmesinde öğrencilerin sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesi konusunda neler yapılabileceği üzerinde durulması gerekli. Bu konuda daha fazla çalışma yapmamız gerek."

Müdürlerden okulları hakkında bilgi alan ve taleplerini dinleyen Kaymakam Beşikci, bu tür toplantıların her ay yapacağını ifade etti.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, Milli Eğitim şube müdürleri ve ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber