Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 14:53 Yorum: 0

Kaymakam Beşikci'den okullara ziyaret

ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Akseki Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti.Kaymakam Murat Beşikci'ye İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı ve İlçe...

Kaymakam Beşikci'den okullara ziyaret

ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Akseki Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti.

Kaymakam Murat Beşikci'ye İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Daban da eşlik etti. Bu yıl birinci sınıfa başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Kaymakam Beşikci, öğrencilere okuma yazma ve hikaye kitapları dağıttı.

Kaymakam Murat Beşikci, Atatürk İlkokulu Müdür Vekili Halil İçöz ve Atatürk Ortaokulu Müdür Vekili Emine Öztürk Çarkçı'dan bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle sohbet etti.

Toplantıda konuşan Kaymakam Beşikci, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Memleketin geleceğinin öğretmenlerin elinde olduğuna dikkati çeken Beşikci, "Sizlerin hizmetlerini takdirle anıyorum. Eğitim seviyesini daha ileri götürebilmek için beyin fırtınası yapacağız. Projeler üreteceğiz. Sınıflardaki her çocuğun aile yapısını yakından takip etmelisiniz" dedi.

Kaymakam Beşikci, öğrencilerin motivasyonlarının artırılması, sağlıklı ve zinde olmaları, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri ve kimsesiz çocukların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber