Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ağustos 2022 - 14:28 Yorum: 0

Kaymakam Bolat vatandaşları parkta dinledi

Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, vatandaşların huzuru ve güvenliği konusunda her türlü tedbirlerin alındığını kaydederek, bun sonraki çalışmalarında...

Kaymakam Bolat vatandaşları parkta dinledi

Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, vatandaşların huzuru ve güvenliği konusunda her türlü tedbirlerin alındığını kaydederek, bun sonraki çalışmalarında bu yönde devam edeceğini kaydetti.

Kaymakam Bolat, ilçenin en önemli sosyal mekanlarının başında gelen Horan Park'ta vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar sorun ve taleplerini Kaymakam Taner Bolat'a bizzat ilettiler. Kaymakam Bolat ise vatandaşları dinleyerek, "Biz devlet kurumları olarak vatandaşımızın ihtiyaç duyulan her an onlarla birlikte olmak için daima görevimizin başında milletimizin hizmetindeyiz. Vatandaşın huzuru ve güvenliği konusunda her türlü tedbirlerin aldığımızın bilinmesini isterim. Ayrıca bundan sonra da çalışmalarımız bu yönde devam edecek" dedi.

Vatandaşlarla bir süre çay içip sohbet eden Kaymakam Bolat daha sonra bölgeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber