Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Nisan 2022 - 00:23 Yorum: 0

Kaymakam Bütün; "Öksüz ve yetim çocuklarımızın her zaman yanındayız"

Öksüz ve yetim çocuklar için düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün, "Öksüz ve yetim çocuklarımızın her zaman yanındayız"...

Kaymakam Bütün; 'Öksüz ve yetim çocuklarımızın her zaman yanındayız'

Öksüz ve yetim çocuklar için düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün, "Öksüz ve yetim çocuklarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Hanönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen iftar programında yetim ve kimsesiz çocuklar ile aileleri bir araya geldi. Hanönü Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen iftar programına Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün, Belediye Başkanı Serkan Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Birgül Yılmaz, İlçe Müftüsü Ali Çelebi, öksüz ve yetim çocuklarla aileleri katıldı.

İftar programında konuşan Kaymakam Emrah Bütün, "Ramazan ayının 15'inde kabul edilen dünya yetimler günü münasebetiyle iftarımızı ilçemiz ve köylerinde yaşayan öksüz ve yetim çocuklarımızla bir araya geldik. Davetimizi kabul ederek katılan ailelerimize teşekkür ederim. Dünya hayatı çeşitli imtihanlarla geçmekte. Bunlardan bazıları da insanların sevdiklerinin erken ayrılmasıdır. Öksüz ve yetim çocuklarımızın her zaman yanındayız. Ben bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaymakam Bütün, öksüz ve yetim çocuklar ve beraberindeki aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti ve hediyelerini takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber