Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2022 - 22:43 Yorum: 0

Kaymakam Büyükkılıç, Demirözü’ne veda etti

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine atanan Demirözü Kaymakamı Betül Büyükkılıç veda mesajı yayımladı.

Kaymakam Büyükkılıç, Demirözü’ne veda etti

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine atanan Demirözü Kaymakamı Betül Büyükkılıç veda mesajı yayımladı.

Kaymakam Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Demirözü'nde sürdürdüğüm görevimi Kırklareli ili Pınarhisar ilçesine atanmam sebebiyle tamamlamış bulunmaktayım.

Demirözü'nde bulunduğum sürede görevimi en iyi şekilde yapabilmenin gayretinde oldum ve karşılıklı sevgi, saygı içerisinde çalıştım. Görev süremiz boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen valimize şükranlarımı arz ediyor, tüm çalışma arkadaşlarıma ve değerli Demirözülülere teşekkür ediyorum.

Baki kalan bu gök kubbede bir hoş sada imiş. Bizler nerede görev verilirse orada Allah'ın rızasını kazanmak, aziz milletimizin kutlu yolculuğuna bir tuğla koymak gayesiyle devletimize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kapımız, gönlümüz bulunduğumuz yerlerde her zaman sizlere açık olacaktır. Allaha ısmarladık."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber