Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:51 Kars’ta 317 konut satıldı12:48 Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçlarının programı açıklandı12:47 Nilüfer Belediyesi ’Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ne ev sahipliği y...12:46 ASÜ’de 12 dönümlük alana farklı türde 350 adet fidan dikildi12:46 29 haftalık doğan Erkan bebek, 75 günlük yaşam mücadelesinin ardından ailes...12:46 Sinop’ta ilginç olay: Valinin doğaya saldığı kartal kadına saldırdı12:46 Yozgat’ta hasar tespit çalışmaları sürüyor12:45 Samsun’da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı12:44 TSE Ankara Kalite Kampüsü’nün inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaştı12:44 Rektör Özkan: "2 yıl içinde Araştırma Üniversitesi olma hedefine ulaşacağım...12:44 Safrantech TEKNOFEST’te Karabük’ü temsil edecek12:41 Başkan Çolakbayrakdar: "Kayseri, Türkiye’nin tarımsal üretim merkezi olacak...12:40 Millî Mücadele’de Türk Ocakları’nın katkısı12:37 Aksaray’da iki araç kavşakta çarpıştı: 2 hafif yaralı12:37 Tartıştığı müşteriye amansız takip: 3 yaralı12:37 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı12:37 Büyükşehir’in Çocuklara Özel Şenliği’ne ücretsiz ulaşım imkânı12:34 Nazilli’de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama12:34 Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı
Yerel 21 Nisan 2020 - 16:43 Yorum: 0

Kaymakam Deniz Pişkin, ’’Evden çıkamayan 5 bin 475 kişiye hizmet verildi’’

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, evden çıkamayan 5 bin 475 kişiye hizmet ulaştırıldığını söyledi.

Kaymakam Deniz Pişkin, ’’Evden çıkamayan 5 bin 475 kişiye hizmet verildi’’

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, evden çıkamayan 5 bin 475 kişiye hizmet ulaştırıldığını söyledi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan ve sokağa çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile yardımlardan faydalanan dar gelirli vatandaşlara hizmet veren Tosya Vefa Sosyal Destek Grubu hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

İlçede verilen hizmetlere ilişkin bilgilendirme yapmak amacıyla Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin başkanlığında bir araya geldi. Korona virüs tedbirleri kapsamında ve sosyal mesafe kuralı nedeniyle Kaymakamlık binası bahçesinde gerçekleştirilen Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığındaki açık hava bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri katıldı.

Toplantıda bugüne kadar verilen hizmetler ve rakamlar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında görev yapan Vefa Sosyal Destek Grubu üyelerinin 2528 kişiye dar gelirli ailelere verilen bin lira yardım ulaştırılırken, bin 159 kişiye ise yaşlılık aylığı dağıtımı yapıldı. Diğer taraftan 32 kişiye evlerine götürülmek üzere ilaç hizmeti, bin 535 kişiye maaş çekimi hizmeti, 22 kişiye fatura ödeme hizmeti, 87 kişiye evlerine götürülmek üzere gıda alım hizmeti ve 112 kişiye izin talebi hizmeti verildi. Korona virüs tedbirleri kapsamında Tosya Vefa Sosyal Destek Grubu ilçede toplam 5 bin 475 kişiye evlerinde hizmet verdi.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Vefa grubunda görev yapanlara teşekkür ederek, "Herkes bu anlamda elini taşın altına koyma ve sorumluluk alma noktasında tereddütte bulunmadı. Hiç kimse vazifeden ve görevden kaçmadı. Hep birlikte bu virüs illetinin üstesinden gelebilmek için il birliği, iş birliği ve gönül birliği yaptığımızın en güzel tablosu bu tabloydu. Adı olan ama fiziken bir araya gelemeyen Tosya Vefa Sosyal Destek Grubunu bu vesile ile toplamış olmak istedim. Kalabalık bir mekanda bir araya gelmek belki bir kahvaltı yapmak şu şartlarda mümkün değil ama inşallah tehlike geçtikten sonra Ramazan'dan sonra hep birlikte bir arada oturur kahvaltı yaparız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve bu kurumların baştaki idarecilerine sorumlularına da ayrıca şükranlarımı iletiyorum. Allah kolaylık versin" dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin, ’’Evden çıkamayan 5 bin 475 kişiye hizmet verildi’’

Kaymakam Deniz Pişkin, ’’Evden çıkamayan 5 bin 475 kişiye hizmet verildi’’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber