Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mart 2015 - 23:43 Yorum: 0

Kaymakam Doğan’dan yaşlılara ziyaret

KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki bazı yaşlıları evlerinde ziyaret etti.Farklı mahallelerdeki yaşlılarla bir araya gelen Doğan'a, İlçe...

Kaymakam Doğan’dan yaşlılara ziyaret

KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki bazı yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Farklı mahallelerdeki yaşlılarla bir araya gelen Doğan'a, İlçe Müftüsü Necmettin Saydan, Mal Müdürü İzzet Kaya da eşlik  etti.

Yaşlıların her zaman yanında olduklarını ifade eden Doğan, "Bizler de sizin bir evladınızız. Ne ihtiyacınız olursa lütfen çekinmeden söyleyin, yardımcı olalım. Bakın yanımda doktor da var. Sizlerin sağlıklarıyla da yakından ilgilenelim ve muayene ettirelim" dedi.

Ziyarette, 85 yaşındaki Dürdane Ayten, Doğan'dan yakacak talep etti. Kaymakam Doğan, gerekli yardımın yapılması talimatını verdi.

Yaşlılar, Doğan'ın kendilerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını belirtti.

ETİKETLER: Sarıoğlan
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber