Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Aralık 2018 - 09:43 Yorum: 0

Kaymakam Duru meslektaşlarını makamında ağırladı

Pınarbaşı Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Sarıoğlan Kaymakamı Muhammed Usame, Çanakkale Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin Develi Kaymakamı Murat...

Kaymakam Duru meslektaşlarını makamında ağırladı

Pınarbaşı Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Sarıoğlan Kaymakamı Muhammed Usame, Çanakkale Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin Develi Kaymakamı Murat Duru'yu makamında ziyaret etti.

Develi Kaymakamı Murat Duru ziyaretle ilgili açıklamasında, "Pınarbaşı Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Sarıoğlan Kaymakamı Muhammed Usame Soysal ve senelik izinde olan Çanakkale Bozcaada Kaymakamı hemşerim İbrahim Gültekin bugün nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette misafirlerimle samimi güzel bir sohbetle birlikte mesleki konularda ve görev yaptığımız ilçelerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Değerli meslektaş kardeşlerimin nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber