Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:23 Yorum: 0

Kaymakam Erdem iftarını Mehmetçikle açtı

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, iftarını ilçeye bağlı Koçköy Jandarma Karakolu'ndaki Mehmetçiklerle açtı.Koçköy ve çevre köylerden iftara davet edilen şehit yakınları, gaziler...

Kaymakam Erdem iftarını Mehmetçikle açtı

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, iftarını ilçeye bağlı Koçköy Jandarma Karakolu'ndaki Mehmetçiklerle açtı.

Koçköy ve çevre köylerden iftara davet edilen şehit yakınları, gaziler ve gönüllü köy korucularının da katıldığı iftarda Kaymakam Erdem, evlerinden kilometrelerce uzakta vatani görevini yapan askerlerle sohbet etti.

Erdem, her biri farklı memleketlerden gelip vatani görevini yapan Mehmetçiklerin yanı sıra şehit aileleri, gaziler ve köy korucuları ile buluşmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Böyle bir iftarın oldukça anlamlı olduğunu belirten Erdem, Türkiye'nin en uç noktasında vatan nöbeti bekleyen insanlarla açılan iftarı hiç unutmayacağı önemli bir hatıra olarak hafızasında kalacağını ifade etti.

Erdem, yemek sonrası talepleri dinlendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber