Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 14:23 Yorum: 0

Kaymakam Erdem köy okulunu ziyaret etti

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Melik Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, Şube Müdürü Latif Akkaya ve Arpaçay YBO Müdürü Taner...

Kaymakam Erdem köy okulunu ziyaret etti

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Melik Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, Şube Müdürü Latif Akkaya ve Arpaçay YBO Müdürü Taner Atakişi ile köye yetkililere önceden haber vermeden gitti.

Okul idarecileri ve öğrenciler, Erdem'i karşılarında görünce şaşırdı.

Öğrencilerle sohbet ederek isteklerini dinleyen Erdem, daha sonra gerçekleştirdiği toplantıda, köy okullarına sürpriz ziyaretler gerçekleştireceklerini belirterek, bunun ilkini Melik köyünden başlattıklarını söyledi.

Ziyaretler esnasında idarecilerin sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade eden Erdem, "Önceki yıllarda bu köyde taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilerimiz yapılan okul sayesinde artık köyünde eğitim görüyor. Öğrenciler artık ev ve ailelerinden kopmak zorunda kalmadan daha sağlıklı ve modern ortamlarda eğitim görüyor. Bu süreçten sonra hem köyün hem de okulun gerek eğitim öğretim gerekse sosyal ve ekonomik hayattaki pozitif rolünün daha fazla artırılması gerekiyor. Bu aşamada öğretmenlerimize düşen sorumluluk bir kat daha artıyor" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber