Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2017 - 13:38 Yorum: 0

Kaymakam Erkan Savar görevine başladı

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Kemal Deniz, yaklaşık bir ay önce trafik kazası geçiren Pütürge Kaymakamı Erkan Savar'ı...

Kaymakam Erkan Savar görevine başladı

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Kemal Deniz, yaklaşık bir ay önce trafik kazası geçiren Pütürge Kaymakamı Erkan Savar'ı makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

2 Mart 2017 tarihinde Pütürge Yolu Pazarcık Mahallesi mevkisi Tepehan yol ayrımında kaza yaparak yaralanan Pütürge Kaymakamı Erkan Savar, görevine başladı. Kazada yaralanan Kaymakam Erkan Savar'ı göreve başladıktan sonra makamında ziyaret eden MGTC Başkanı Kemal Deniz, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan MGTC Başkanı Kemal Deniz, "Pütürge Kaymakamımız yaklaşık bir ay önce Pütürge Yolu Pazarcık Mahallesi mevkisi Tepehan yol ayrımında, hepimizi üzen bir kaza geçirmişti. Çok şükür o gün durumunun iyi olduğu öğrenilmişti. Bugünde kendilerini makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunmak istedik. Tekrardan geçmiş olsun diyoruz. İnşallah böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını ümit ediyoruz. Görevinde başarılar diliyorum" dedi. MGTC Başkanı Kemal Deniz'in bu ziyareti için kendisine teşekkürlerini ileten Kaymakam Savar ise "Bilindiği üzere bir ay önce talihsiz bir kaza geçirdik. Çok şükür kazayı yaralı atlattık. Fakat kazada ölen iki kardeşimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına ise baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Savar'ı ayrıca Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, Doğanyol Kaymakamı Asım Solak ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'da ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber