Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Aralık 2017 - 11:08 Yorum: 0

Kaymakam Faik Arıcan’dan okul ziyaretleri

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, birçok okulu ziyaret edip, okulda eğitim gören öğrencilerle sohbet edip, öğrencilere...

Kaymakam Faik Arıcan’dan okul ziyaretleri

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, birçok okulu ziyaret edip, okulda eğitim gören öğrencilerle sohbet edip, öğrencilere hediyeler dağıttı.

Belediye Başkanı olarak yapmış olduğu hizmetlerden dolayı halkın takdirini kazanan Cizre Kaymakamı Faik Arıcan, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ile birlikte Şehit Sait Atak İlk ve Ortaokulu, Ahmed-i Hani Ortaokulu, İsmail Ebul-iz Ortaokulu, Vali Kamil Acun İlkokulu ve Vatan İlk ve Ortaokullarını ziyaret etti. Okul idarecilerinden okuldaki eğitim ve öğretimin işleyişi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Arıcan, öğrencilerle bol bol sohbet edip, minik öğrencilere değişik hediyeler dağıtarak onları sevindirdi.

Kaymakam Faik Arıcan’dan okul ziyaretleri

Kaymakam Faik Arıcan’dan okul ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber