Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 09:38 Yorum: 0

Kaymakam Genç'ten veda mesajı

ERZURUM (AA) - Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, veda mesajı yayımladı.Genç, mesajında, 26 Ekim 2013'te başladığı Palandöken Kaymakam Vekilliği görevinden ayrıldığını belirterek,...

Kaymakam Genç'ten veda mesajı

ERZURUM (AA) - Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, veda mesajı yayımladı.

Genç, mesajında, 26 Ekim 2013'te başladığı Palandöken Kaymakam Vekilliği görevinden ayrıldığını belirterek, görev süresince vatandaş odaklı hizmet anlayışı içerisinde çalıştığını ifade etti.

Tüm birimlerin koordinasyon içerisinde çalışmasının, devlet imkanlarından tüm vatandaşların eşit şekilde faydalanmasının ve kamu hizmetlerinin devamlılığının kendileri için öncelikli konular olduğunu belirten Genç, "Eğitim, sağlık, asayiş, sosyal yardımlar ve diğer hizmet alanlarında çalışmalarımızı, toplumsal kalkınma ve refah düzeyinin artırılması amacıyla yürüttük" ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmaların, Palandöken'in daha modern ve yaşanabilirlik düzeyi daha yüksek bir yerleşim yeri olmasına katkı sağladığını müşahede etmekten mutluluk duyduğunu vurgulayan Genç, kentin gelişiminin artarak devam etmesini temenni etti.

Kaymakam Genç'in yerine ise Adana'ın Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş atandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber