Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:38 Yorum: 0

Kaymakam Güner’den İftar

Selendi Kaymakamı Hakan Güner tarafından verilen iftar programı Selendi'deki siyasi parti temsilcilerini, STK başkanlarını, daire müdürlerini, muhtarları...

Kaymakam Güner’den İftar

Selendi Kaymakamı Hakan Güner tarafından verilen iftar programı Selendi'deki siyasi parti temsilcilerini, STK başkanlarını, daire müdürlerini, muhtarları ve basın mensuplarını aynı sofrada buluşturdu.

Kaymakamlık tarafından Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen iftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Hükümet Konağı bahçesinde verilen iftar yemeğine Kaymakam Hakan Güner, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Yunus Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ertürk Yıldız, Hakim Murat Ulusan, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak, CHP ilçe başkanı Adem Korkmaz, İlçe Müftüsü Ramazan Arba, İlçe Mal müdürü Mehmet Bilgin, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Aslan, İlçe Sağlık Grup Başkanı Merve Mert, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hamdi Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali işler Müdürü Osman Tutar, Sivil toplum kuruluşları, ilçe Muhtarlar derneği Başkanı Bekir Sağdıç, şehit ve gazi yakınları, Selendi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyeti, okul müdürleri, kaymakamlık personeli ve aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftarda, Kaymakam Hakan Güner, konuşmasına şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınları ve gazilere olan minnet duygularını belirterek başladı. Kaymakam Güner, "Bu akşam burada, garnizon komutanımız, belediye başkanımız, başsavcımız ve diğer arkadaşlarımızla birlikte sizlerle bir araya geldik. Allah, sizlere başka üzüntüler göstermesin. Biz bugün güvenlik içerisinde, huzur içerisinde, rahatlık içerisinde yaşantımızı devam ettirebiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu yüzden onlar için ne yapsak azdır. Kolay değil bir şehit demek bir yuvaya ateşin düşmesi demektir. Bize düşen görev şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmaktır. Allah milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi hürmetle anıyoruz. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe Türkiye'miz yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Kendimize güvenmeliyiz, karamsarlığa kapılmamalıyız." dedi.

Misafirlerle kısa sohbetler gerçekleştiren Kaymakam Güner, "Birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği bu mübarek ayda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile sizlerin ve ailelerinizin Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İftar programına katılan şehit yakınları ve gaziler de, başta Selendi Kaymakamlığı olmak üzere devleti sürekli yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaymakam Güner’den İftar

Kaymakam Güner’den İftar

Kaymakam Güner’den İftar

Kaymakam Güner’den İftar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber