Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ağustos 2014 - 10:48 Yorum: 0

Kaymakam Gürbüz, köy okullarını inceledi

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Karapınar köyünde yapımı devam eden 4 derslikli okulun inşaatında incelemelerde bulundu.Yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı yerinde...

Kaymakam Gürbüz, köy okullarını inceledi

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Karapınar köyünde yapımı devam eden 4 derslikli okulun inşaatında incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı yerinde gören Kaymakam Gürbüz, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Gürbüz, burada yaptığı açıklamada, eğitim-öğretim yılı başlamadan özellikle köy okullarındaki hazırlık çalışmalarını sık sık kontrol edeceğini belirterek, "Okullarımızın açılmasına az bir süre kala yapılan çalışmaları, eksikleri tespit edip zaman kaybetmeden süratle yapılmasını sağlamak için incelemelerimiz devam edecek. Öğrencilerimizin en sağlıklı ortamda eğitim görmeleri için bütün imkanları seferber edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber