Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 10:53 Yorum: 0

Kaymakam İmamoğlu'ndan bayram mesajı

SİİRT (AA) - Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.İmamoğlu mesajında, bayramların, birlik ve beraberlik bilincinin pekiştiği, toplumsal barışın...

Kaymakam İmamoğlu'ndan bayram mesajı

SİİRT (AA) - Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

İmamoğlu mesajında, bayramların, birlik ve beraberlik bilincinin pekiştiği, toplumsal barışın tesis edildiği nadide günler olduğunu belirtti.

Bayramların halkın birlik ve beraberliğine güç katan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı çok özel ve anlamlı günler olduğu vurgulanan mesajda şöyle denildi:

" Bugünler dargınlıkların unutulduğu, milli ve dini duyguların ön plana çıktığı, kardeşlik ve sevgi duygularının kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber