Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Kaymakam İnci, yardıma muhtaç aileye sahip çıktı

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamı Sedat İnci, tek odalı harabe evde yaşam  mücadelesi veren aileye sahip çıktı. Tek odalı evde zor şartlar altında yaşayan Yaygaç ailesini evinde ziyaret eden...

Kaymakam İnci, yardıma muhtaç aileye sahip çıktı

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamı Sedat İnci, tek odalı harabe evde yaşam  mücadelesi veren aileye sahip çıktı. 

Tek odalı evde zor şartlar altında yaşayan Yaygaç ailesini evinde ziyaret eden İnci, ailenin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için Hizan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine gerekli talimatı verdi. 

Her hafta ilçede ihtiyaç sahibi olan ailelerden birini evinde ziyaret etmeye özen gösterdiklerini bildiren İnci, "Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine ziyarette bulunuyor, onların sorunlarını birebir dinliyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla tespit ettiğimiz eksiklikleri gideriyoruz. Yardımlarımız sadece maddi değil vatandaşların sağlıkla ilgili sorunlarıyla da ilgileniyoruz" dedi.

Vakfıça her yıl yapılan hane ziyareti esnasında Yaygaç ailesinin zor şartlar altında yaşadığının tespit edildiğini belirten İnci, şöyle konuştu:

"Vakfımızca yapılan incelemeler neticesinde ilgili kişinin dilekçesi, 30 Ocak 2015 tarihli vakıf mütevelli heyetine alınmış olup ilgili kişiye ait ev yapım projesi kabul edilmiştir. İlçemizde fakru zaruret içinde yaşayıp sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımızın ayni ve nakdi her türlü ihtiyaçları imkanlar dahilinde vakfımızca karşılanmaktadır. Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanında ve onların en önemli destekçisi olmuştur. Gayda köyümüzde 9 çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan vatandaşımız gibi ilçemiz merkez ve 70 köyünde yaşayan yüzlerce vatandaşımızın durumundan devletimiz haberdardır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber