Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Kaymakam İnci'den yeni açılan okullara ziyaret

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamı Sedat İnci, ilçede yeni açılan Gavs-i Hizani İlkokulu ile Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.İnci, eğitim faaliyetlerini incelemek ve eğitimcilerle...

Kaymakam İnci'den yeni açılan okullara ziyaret

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamı Sedat İnci, ilçede yeni açılan Gavs-i Hizani İlkokulu ile Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

İnci, eğitim faaliyetlerini incelemek ve eğitimcilerle bir araya gelmek için Aşağıkarasu Mahallesinde yeni yapılan Gavs-i Hizani İlkokulu ile Bahçelievler Mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden İnci, öğrencilerin, derslerine sistemli çalışmalarını ve geleceğe dair hedeflerinin net olması konusunda tavsiyelerde bulundu.

İnci, "Gelecekte kendinizi hangi konumda görmek istiyorsanız, o ölçüde gayret gösterin. Derslerinize düzenli çalışın. Boş zamanlarda da kitap okuyup, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılın" dedi.

Öğrencilerin akademik başarısının artırılması ve okulların ihtiyaçları konusunda öğretmenlerle de bir araya gelen İnci, yeni açılan okulların araç ve gereç eksikliğinin giderilmesi için İlçe Milli Eğitim müdürüne talimat verdi.

İnci, TEOG sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerinin eksikliklerini tamamlamak için kaymakamlık olarak ek yardımcı kaynaklar alacaklarını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber