Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Eylül 2014 - 10:38 Yorum: 0

Kaymakam Kara, kemençeyle uğurlandı

GİRESUN (AA) - Erzincan’ın Otlukbeli Kaymakamlığına atanan Çanakçı Kaymakamı Mehmet Fatih Kara, kemençeyle uğurlandı.Kaymakam Kara için Görele Halı Saha Sosyal Tesislerinde veda yemeği...

Kaymakam Kara, kemençeyle uğurlandı

GİRESUN (AA) - Erzincan’ın Otlukbeli Kaymakamlığına atanan Çanakçı Kaymakamı Mehmet Fatih Kara, kemençeyle uğurlandı.

Kaymakam Kara için Görele Halı Saha Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde kemençe çalınarak, türküler söylendi.

Kaymakam Kara, konuşmasında, "Coğrafyasına hayran olduğum bir memleketin insanına da hayran olarak ilçeden ayrılacağım" dedi.

Her şeyin bir başlangıcının olduğu gibi sonunun da olduğunu hatırlatan Kara, şöyle devam etti:

"Çanakçı ilçesi bugün geçen seneden iyi bir noktadadır. Gelecek seneler de bugünden daha iyi bir noktada olacaktır. Ben geride iyi bir Çanakçı bırakacağıma inanıyorum. Buraya gelmeden önce Karadeniz’i resimlerden tanıdım ve aşık oldum. Şimdi de insanlarını tanıdım ve kalbimi burada bırakıp gidiyorum. O eşsiz manzaranın en az 10 katı daha değerli bir insan varlığıyla tanışmış olmak, beklentimden de çok daha fazla insan kazanmanın verdiği mutlulukla, huzurla huzurlarınızdan ayrılacağım. Değerli Çanakçılılar, sizlerden sadece üç şey istiyorum. birincisi aile kavramı, ikincisi kitap okumak, üçüncüsü ise üreten insan olmanızdır."

Konuşmanın ardından Kaymakam Kara’ya ilçeye yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket verildi.

Veda yemeğine, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Tirebolu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Çanakçı Milli Eğitim Müdürü Zafer Balcı ve diğer daire amirleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber