Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2021 - 17:48 Yorum: 0

Kaymakam Mete şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Batman'ın Sason İlçe Kaymakamı Murat Mete, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde...

Kaymakam Mete şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Batman'ın Sason İlçe Kaymakamı Murat Mete, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Dernek binasında şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Murat Mete, Dernek Başkanı Mutalip Çelik'ten derneğin faaliyetleri hakkında bildi aldı. Ülkenin birlik ve beraberliğini şehit ve gazilere borçlu olduğunu ifade eden Kaymakam Mete, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Aziz vatanımızı canlarını hiçe sayarak savunan gazilerimiz ve şehitlerimizin değerli ailelerine kapılarımız her zaman açıktır" dedi.

Kaymakam Murat Mete'nin ilçeye atanmasının ardından bulduğu her fırsatta şehit yakınları ve gazileri yalnız bırakmadığını belirten Çelik, Kaymakam Mete'ye ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette Kaymakam Mete'ye şehit yakınları ve gaziler tarafından hazırlanan dua tablosu hediye edildi.

Kaymakam Mete şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Kaymakam Mete şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber