Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti17:01 Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrenci kongresinin ilki ETÜ’de gerçekleştiri...17:01 Denizli OSB’de ‘Örme teknolojisi ve kumaş hataları’ konusu ele alındı17:00 Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı16:59 Kesikbaş’tan Vali Aksoy ve Başkan Ataç’a ziyaret16:58 Bakan Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi, kültürel değerler ile doğa h...16:57 Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti16:53 Torunu tarafından öldürülen anneanne son yolculuğuna uğurlandı16:51 HKÜ’de ’Adölesan İdiopatik Skolyoz’ kongresi16:51 Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 2024 yılını ‘Kalite Yılı’ ilan etti16:48 77 kişinin hayatını kaybettiği Serin-2 Apartmanı’nın sanıkları hakim karşıs...16:46 TBMM Genel Sekreteri Uzun: “Bilimde, sanatta, sporda başarı elde etmiş çocu...16:42 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi16:42 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi16:41 Tahran’da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti16:40 Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon16:40 Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu16:40 Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı16:37 Dışişleri Bakanı Fidan, AB Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü16:36 Siirt’te silahlı yağma ve hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı
Yerel 04 Temmuz 2022 - 09:13 Yorum: 0

Kaymakam Odabaş, Roman Dernekleri ile bir araya geldi

Balıkesir Valiliği öncülüğünde yürütülen "İbrahimce Mahallesi İyileştirme Projesi" sınırlarında, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında...

Kaymakam Odabaş, Roman Dernekleri ile bir araya geldi

Balıkesir Valiliği öncülüğünde yürütülen "İbrahimce Mahallesi İyileştirme Projesi" sınırlarında, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında Roman Dernekleri temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İbrahimce Mahallesi özelinde yürütülen proje sınırlarında özellikle eğitim, istihdam, barınma, sağlık, sosyal hizmetler ve sosyal yardım alanlarında kurumların koordinasyonuyla çok boyutlu çalışmalar yürütülüyor.

Bu sınırlarda Roman Dernek başkanları ile bir araya gelen Kaymakam Odabaş, yürütülen proje hakkında bilgiler sunarak, yapılacak faaliyetler ve çalışmalara değindi.

Projenin başarıya ulaşmasında Roman Derneklerinin desteğinin önemine değinen Kaymakam Odabaş, gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında dernek başkanlarının görüş ve önerilerini aldı.

İbrahimce Mahallesinde gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini ileten Roman dernek başkanları, Kaymakam Odabaş'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber