Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mayıs 2015 - 13:09 Yorum: 0

Kaymakam ödülleri verdi

Futbol, Basketbol ve Voleybol turnuvalarında 1. olan takımlar, ödüllerini Darende Kaymakamı Sayın Bünyamin KUŞ bey'in elinden aldılar.

Kaymakam ödülleri verdi

Gençlik Projeleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Darende Güldeste Dernek in yaptığı "BİLİNÇLİ GELECEK;BİLİNÇLE GELECEK" projesi kapsamındaki Futbol, Basketbol ve Voleybol turnuvalarında 1. olan takımlar, ödüllerini Darende Kaymakamı Sayın Bünyamin KUŞ bey'in elinden aldılar.

Kuş yaptığı açıklamada, ilçenin genç nüfus açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, gerek eğitim ve öğretim anlamında gerekse spor faaliyetleri açısından gerekli tüm çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda gençlere sportif alışkanlık kazandırmak için ilçedeki halı sahanın  düzenlenmesi ve yenilerinin yapımı için projeler yürütüldüğünü ve ayrıca farklı spor dallarının geliştirilmesi için çalışmalara devam ettiğini ifade eden Kuş, "Gençlerimize spor alışkanlığı kazandırarak sağlıklı birer birey olmalarını arzı ediyoruz" dedi.

Darende Güldeste yönetimi ve öğrenciler de Kaymakam Bünyamin Kuş’a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber