Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Mart 2018 - 14:53 Yorum: 0

Kaymakam öğrencilere satranç takımı hediye etti

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, dezavantajlı bölgelerdeki ilkokul ve ortaokulda okuyan çocukların spora kazandırılması için hazırlanan "Sporda Yetenek...

Kaymakam öğrencilere satranç takımı hediye etti

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, dezavantajlı bölgelerdeki ilkokul ve ortaokulda okuyan çocukların spora kazandırılması için hazırlanan "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" projesi kapsamında Şehit Mustafa Serin Ortaokulu'nda öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Kaymakam Öner beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selçuk Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Ceylan ile gerçekleştirdiği ziyarette bulunduç

İlçede eğitim kalitesinin artması için çalıştıklarını anlatan Kaymakam Hüseyin Öner, "Proje kapsamında dağıtılmak üzere alınan 150 adet satranç takımı alındı. 10 tanesini bu okulda okuyan öğrencilerimize dağıttık. Santranç analitik düşünmeyi, planlı hareket etmeyi öğreten öğrencilerimizin zihinsel gelişimi için son derece verimli bir spor. Spora yatkın, analitik düşünme yeteneğine sahip, geleceğini planlayan ve yapacağı her hamleyi dikkatle seçen bir nesil yetiştirmeyi diliyoruz. Çocuklarımızda ve gençlerimizde spor kültürünü oluşturmak, dezavantajlı bölgeleri sporla buluşturmak hedefimiz ve bununla ilgili faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Kaymakam öğrencilere satranç takımı hediye etti

Kaymakam öğrencilere satranç takımı hediye etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber