Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 15 Aralık 2017 - 17:13 Yorum: 0

Kaymakam Öner, Hastane Yaptırma Derneği yöneticilerini kabul etti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rafet Yedikardeşler, Başkan Yardımcısı Bekir Payza ve yönetim kurulu üyeleri...

Kaymakam Öner, Hastane Yaptırma Derneği yöneticilerini kabul etti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rafet Yedikardeşler, Başkan Yardımcısı Bekir Payza ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Hüseyin Öner'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ilçede yapımı devam eden ve 2018 yılı içerisinde hizmete alınması planlanan yeni Burhaniye Devlet Hastanesinin muhtemel araç ve ekipman ihtiyaçları konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin, ilçe de hizmet veren Burhaniye Devlet Hastanesi için yürüttükleri yardım ve destek çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade etti. Kaymakam Öner doğal güzellikleri, zeytini ve insanı sayesinde Balıkesir ilinin cazibe merkezlerinden olan ve her alanda gelişme gösteren Burhaniye'nin sağlık alanında ihtiyaç duyduğu devlet hastanesinin kısa süre içerisinde bitirilmesini planladıklarını söyledi. Kaymakam Öner, "Bu sayede sağlık konusunda ilçe ye yeni ve ihtiyaçlara en hızlı şekilde cevap veren bir hastane kazandırılmış olacak. Sağlık sektöründe ilçemizi yüksek bir standarda taşıyacak olan yeni devlet hastanesinin hizmetlerinde de Burhaniye Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneğimizin ve ilçemiz hayırseverlerinin desteklerinin çok önemli olduğunu biliyoruz, Derneğimizin bu anlamda gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İhtiyaçlar doğrultusunda sizlerle irtibat halinde olacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber