Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 12 Ocak 2018 - 15:53 Yorum: 0

Kaymakam Öner, Pelitköylü öğrencilerle kitap okudu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, okullarda başlatılan okuma saatleri devam ederken, Kaymakam Hüseyin Öner'de Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulunda öğrencilerle...

Kaymakam Öner, Pelitköylü öğrencilerle kitap okudu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, okullarda başlatılan okuma saatleri devam ederken, Kaymakam Hüseyin Öner'de Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulunda öğrencilerle birlikte kitap okudu. Burhaniye'de okul ziyaretleri kapsamında haftanın ikinci durağıda Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu oldu. Okul ziyaretine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selçuk Çiftçi ve Turizm Danışma Sorumlusu Erkan Bildirici de katıldı. Öğretmenlerle yapılan sohbette öğrencilerin sosyal, sportif ve akademik alanda gelişimleri için yapılan ve yapılabilecek olan çalışmalar üzerinde duruldu.7/A sınıfında yapılan okuma etkinliğinin arkasından Kaymakam Hüseyin Öner, bilgiye ulaşmanın çeşitli şekilleri üzerine öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Öner, öğrencilerden çok okumalarını istedi.

Kaymakam Öner, Pelitköylü öğrencilerle kitap okudu

Kaymakam Öner, Pelitköylü öğrencilerle kitap okudu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber