Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2014 - 11:53 Yorum: 0

Kaymakam Özbek, Mahsumiye Medresesini ziyaret etti

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilçeye bağlı Bahçedere köyünde 25 yatılı talebesi bulunan Mahsumiye Medresesi'ni ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı

Kaymakam Özbek, Mahsumiye Medresesini ziyaret etti

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilçeye bağlı Bahçedere köyünde 25 yatılı talebesi bulunan Mahsumiye Medresesi'ni ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında medresede eğitim gören talebelerle görüşen, talep ve sıkıntılarını dinleyen Özbek, medreseden ve aldıkları eğitimden memnun olup olmadıklarını sordu.

Öğrencilerin dile getirdiği talepleri dinleyen Özbek, medreselerin geleceğe yön geren alimleri yetiştirdiğini, bu nedenle sahip çıkılması gerektiğini bildirdi. 

Medrese talebelerinin aynı zamanda İmam Hatip Liselerini de açıktan okuyarak eğitimlerini tamamlayabildiklerini anımsatan Özbek, "Talebelerin büyük bölümü gelecekte imam olarak görev yapacaktır. Medrese gezdiğim kadarıyla çok temiz ve eğitime yönelik projeyle yapılmış. Tabi ki bazı eksikleri var inşallah onu da el birliğiyle tamamlayacağız" dedi.

Medrese Hocası Sıracettin Yıldız ise Özbek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ziyaret talebelerimize ayrı bir moral oldu. Hem biz hem de talebelerimiz yalnız olmadığımızı hissettik. Allah kaymakamımızdan ve ilçe müftümüzden razı olsun" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber