Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ekim 2014 - 09:33 Yorum: 0

Kaymakam Özbek'ten köy ziyaretleri

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilgili kamu kurum amirleriyle ilçeye bağlı Aşağı Süphan ve Erikbağı köylerine giderek devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.Bitlis...

Kaymakam Özbek'ten köy ziyaretleri

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilgili kamu kurum amirleriyle ilçeye bağlı Aşağı Süphan ve Erikbağı köylerine giderek devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Bitlis Özel İdare Genel Sekreteri Yalçın Sözbilici , Adilcevaz Özel İdare Müdürü Süleyman Zorer ve mühendislerle köylere giderek sıkıntılarla ilgili bilgi alan Özbek, Süphan Dağı eteklerindeki su ve dere yatağında inceleme yaptı.

Araçların çıkmadığı dere yatağına ulaşmak için 3 kilometre yürüyen Özbek ve beraberindekiler, zorlu yolculuğun ardından bölgeye ulaşarak gerekli çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Yürütülen projelerle ilgili AA muhabirine açıklama yapan Kaymakam Özer Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aşağı Süphan köyünde yıllardır su şebekesi ve sel problemleri yaşadıklarını bildirdi.

Yaşanan sorunların giderilmesi için bu yıl su yatağına çeşitli menfezler inşa edip boru hatları çekerek köyün içme suyu sıkıntısını gidermeye çalıştıklarını aktaran Özbek, "Köyün su ve şebeke hattının dere yatağında olması nedeniyle dağdan gelen sel suları şebekemize sürekli zarar veriyor. Konunun tam anlaşılabilmesi için Bitlis Özel İdare Genel Sekreteri Yalçın Sözbilici'yi ilçemize davet ederek yaşadığımız sıkıntıyı yerinde inceledik. İlgili mühendislerin de inceleme yaptığı şebeke hattında yeni bir çalışma yapmak için projelendireceğiz. İnşallah kısa sürede bu köyümüzde yaşanan sıkıntıyı çözeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber