Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Eylül 2022 - 08:38 Yorum: 0

Kaymakam Özçelik, Mesirtepe üs bölgesi ile okul ziyareti

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Mesirtepe Üs Bölgeside asker ve güvenlik korucularını ziyaret etti.

Kaymakam Özçelik, Mesirtepe üs bölgesi ile okul ziyareti

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Mesirtepe Üs Bölgeside asker ve güvenlik korucularını ziyaret etti.

Kaymakam Özçelik, üs bölgesinde incelemelerde bulunarak, İlçe Jandarma Komando Tabur Komutanı Muharrem Volkan Karalı'dan tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, "Devletin birliği ve bütünlüğü ile vatandaşın huzur ve güveni için gece-gündüz demeden, zor şartlarda büyük bir özveri ve fedakarlıkla görevlerini icra eden kahraman askerlerimize görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Özçelik'e ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komando Tabur Komutanı Yarbay Muharrem Volkan Karalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak ve İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Metin Eyidoğan eşlik etti.

Kaymakam Özçelik'in okul ziyareti

Üs bölgesinden ayrılan Kaymakam Özçelik, Harmandöven köyüne bağlı Otlu Mezrası İlkokulunu ziyaret etti. Öğrenciler ile birlikte derse katılan Kaymakam Özçelik, öğretmenlerden eğitim öğretimle ilgili yapılan çalışmalar ve okulun sorunları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Özçelik, öğrencilerle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Okul ziyaretinde köylülerle de sohbet eden Kaymakam Özçelik, "Halkımızla her alanda sıcak temasımız her zaman olacaktır. Köylere ziyaretlerimizi sıklaştırarak Devletimizin şefkat elini uzatıp sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretleri sırasında Kaymakam Özçelik'e İlçe Jandarma Komando Tabur Komutanı Yarbay Muharrem Volkan Karalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak ve İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Metin Eyidoğan eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber