Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Kaymakam Özer yurda el attı

Geçtiğimiz günlerde yağan yağmur sonrası odaları su alan Sosyal Bilimler Lisesi (SBL) erkek öğrencilerinin yurt olarak kullandıkları Şehit Ercan Çelik...

Kaymakam Özer yurda el attı

Geçtiğimiz günlerde yağan yağmur sonrası odaları su alan Sosyal Bilimler Lisesi (SBL) erkek öğrencilerinin yurt olarak kullandıkları Şehit Ercan Çelik öğrenci yurduna Akçakoca Kaymakamlığı el atarak, öğrencilerin bu mağduriyetini giderdi.

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer'in yaptığı açıklamaya göre, komşu binanın teras katında oluşan bir tıkanıklık yüzünden yağmur suyunun biriktiği ve binada kimsenin bulunmaması nedeniyle biriken suyun yurt binasına dolduğu yönünde bilgiler verildi.

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer'in SBL öğrencilerinin yatılı olarak kaldığı yurdun sorunlarını çözdüğüne yönelik olarak "Şehit Ercan Çelik Sosyal Bilimler Lisesi Öğrenci Yurdu binasında yatılı olarak öğrenimlerine devam eden öğrencilerimizin kaldığı yurt binasının yağan yağmur sonrasında su aldığına ilişkin basında haber çıkmıştır. Yurt binasının doğusunda yer alan ve bir kısmı pansiyon olarak işletildiği bilgisine ulaşılan bitişik nizam olması nedeni ile yurt binamızla bitişik olan bu binanın teras katının giderlerinin tıkalı olması ve bina sahibinin de binada kalmaması nedeni ile burada biriken yağmur suları yurt binamızın etüd olarak kullanılan salonuna dolmuş yurtta kalan öğrencilerimiz den bu nedenden dolayı ikamet edememe problemi yaşanmamıştır. İlçemizde binaların pansiyon olarak kullanılması bir vakıa olmakla birlikte, Komşuluk hukuku çerçevesinde önlem alması gereken bina sahiplerinin müdahale etmede gecikmeleri neticesinde benzer sıkıntıların diğer binalarda da yaşanma ihtimali imkan dahilindedir. Bu çerçevede önlemler bina sahibinin müdahale etmemesi neticesinde Kaymakamlığımızca alınmış ve olumsuz durum giderilmiştir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber