Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

Kaymakam Öztürk, İlçe Özel İdaresi çalışanlarıyla bir araya geldi

ARTVİN (AA) - Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, karla mücadelede başarılı çalışmalar yürüten İlçe Özel İdaresi personeliyle yemekli toplantıda bir araya geldi.İlçe Özel İdare...

Kaymakam Öztürk, İlçe Özel İdaresi çalışanlarıyla bir araya geldi

ARTVİN (AA) - Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, karla mücadelede başarılı çalışmalar yürüten İlçe Özel İdaresi personeliyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

İlçe Özel İdare şantiyesindeki yemeğe Kaymakam Öztürk'ün yanı sıra İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yerebakan, KÖYDES İlçe Müdürü Selman Ertürk ve çalışanlar katıldı.

Çalışmalarda emeği geçen tüm personeli tebrik eden Kaymakam Öztürk, "İlçe genelinde kışın karla mücadele, yazın yol bakım ve stabilize çalışmaları nedeniyle yılın 12 ayı hizmet veren kurumun takdire şayan çalışmalarına şahit olduk. Zaman zaman arkadaşlarımızın mesai saatleri dışında da özveriyle çalışan personelin, ailelerine ve çocuklarına ayıracakları zamandan fedakarlık ettiklerini gördük" dedi.

Öztürk, İlçe Özel İdare bünyesindeki tüm personelin bundan sonraki gayretli, fedakar çalışmalarının aynı azimle devam edeceğinden şüphesi olmadığını da kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber