Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 13:33 Yorum: 0

Kaymakam Sağ aşure dağıttı

Adıyaman'ın Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliğinde, Kaymakam Sağ öğrencilere...

Kaymakam Sağ aşure dağıttı

Adıyaman'ın Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliğinde, Kaymakam Sağ öğrencilere aşure dağıttı.

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen aşure etkinliğe, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, Mal Müdiresi Canan Barutçu, Milli Eğitim Müdürü vekili Mehmet Bayram, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Sağ ve kurum müdürleri kurulan kazanların başına geçerek öğrencilere aşure dağıttı. Kaymakam Zafer Sağ, Muharrem ayının Müslümanlar için çok önemli olduğunu belirterek öğrencilere kendi eliyle aşure dağıttı.

Kaymakam Sağ, "Muharrem ayı nedeniyle okullarımız tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılarak öğretmenlerimize ve öğrencilerimize aşure ikramında bulunduk. Bu etkinliği düzenleyen okul müdürü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize de afiyet olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam Sağ aşure dağıttı

Kaymakam Sağ aşure dağıttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber