Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Eylül 2014 - 11:48 Yorum: 0

Kaymakam Şekerci'den mahalle ziyaretleri

SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Dere ve Alaçam Deresi mahallelerini ziyaret etti.Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Şekerci, yaşlı ve hasta vatandaşları da ziyaret...

Kaymakam Şekerci'den mahalle ziyaretleri

SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Dere ve Alaçam Deresi mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Şekerci, yaşlı ve hasta vatandaşları da ziyaret etti. Şekerci daha sonra çıkan yangında evi zarar gören vatandaşın yapımı devam eden inşaatına giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köy iken mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine zaman zaman ziyarette bulunmaya devam edeceğini aktaran Şekerci, mahallelere yapılan ziyaretin önemini belirtti.

Şekerci, "Yaşlı ve hasta olmaları sebebiyle kaymakamlığımıza gelemeyen vatandaşlarımız var. Bu ziyaretlerimiz sayesinde yaşlı ve hasta vatandaşlarımızla görüşme fırsatı buluyoruz. Ziyaretimizle çalışmaları yerinde görüp, eksiklik varsa tespit ediyoruz.  Bu inceleme ve görüşme, hem sorunların çözüm sürecini hem de en iyi hizmetin verilmesini olumlu yönde etkiliyor" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber