Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

Kaymakam Tanrıkulu: "Korkuteli’de estetik yok"

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli'nin estetiğinin olmadığını ve ilçenin tanıtımına katkı sağlayacak sanat eserlerinin gerekli olduğunu...

Kaymakam Tanrıkulu: 'Korkuteli’de estetik yok'

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli'nin estetiğinin olmadığını ve ilçenin tanıtımına katkı sağlayacak sanat eserlerinin gerekli olduğunu söyledi.

Korkuteli Doğa Kültür ve Sanat Platformu (DOKSAP) Yöneticileri ile bir araya gelen Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli'de neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişinde bulundu. DOKSAP Yönetimi, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na platformun kuruluşundan bu yana vermiş olduğu destek ve öneriler nedeniyle bir plaket takdim ederken, platformun gerçekleştirdiği etkinlikler ve Korkuteli için neler yapılabileceği konusunda sohbet etme imkanı buldular.

Kaymakam Tanrıkulu, DOKSAP yöneticilerine ilçe genelinde gerek sanat ve kültür adına gerekse doğa ile ilgili önemli girişimlerde bulunmaları nedeniyle teşekkür edilmesi gerektiğini belirterek, "Sizlerin bu çalışmalarınızın siyaset üstü olduğunu biliyor ve onaylıyorum. Sizin gibi sivil toplum kuruluşları biz idarecileri harekete geçirecek. Siz bu güne kadar bu konuda büyük başarı sağladınız. Mesela bana göre Korkuteli Belediyesi hali hazırda gündeminde olan bir hayvan rehabilitasyon merkezini kısa süre önce sizlerin bizimle yaptığınız toplantı sonucunda hız kazandırdı" dedi.

Kaymakam Tanrıkulu: "Korkuteli'nin estetiği yok"

Korkuteli'nin estetiğinin olmadığını ifade eden Kaymakam Tanrıkulu, "Öncelikle bana göre Korkuteli'nin estetiği yok. İlçemize bu estetiği kazandırmak adına bir şeyler yapılabilir. Işıklandırmalar, engelliler için yaşam alanları, bisiklet yolları ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak sanat eserleri ile bu estetik sağlanabilir. Bu konuda benim için en önemli örnek Avusturya'nın Viyana şehridir. Keşke Viyana'ya gidip görme imkanınız olsa. O zaman benim aklımdaki estetik kelimesinin karşılığını orada görebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Kaymakam Tanrıkulu: "Korkuteli’de estetik yok"

Kaymakam Tanrıkulu: "Korkuteli’de estetik yok"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber