Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Şubat 2018 - 17:58 Yorum: 0

Kaymakam Tezcan, Afrin Gazisini ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavisi sonrasında memleketine...

Kaymakam Tezcan, Afrin Gazisini ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavisi sonrasında memleketine gelen Zileli Gazi Piyade Uzman Çavuş Serkan Özen, Kaymakam Adnan Tezcan tarafından evinde ziyaret edildi.

Zeytin Dalı Harekatında yaralanarak gazi olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Özen, tedavisinin ardından Zile'ye baba ocağına geldi. Zile Kaymakamı Adnan Tezcan tarafından gerçekleşen ziyarete , İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erhan Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Öcal ve Zile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Himmet Atakol da eşlik etti. Afrin'deki çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Serkan Özen ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Kaymakam Tezcan; "Vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin'de vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Kutsal vatan toprakları uğruna şahadete mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber