Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 29 Kasım 2021 - 15:14 Yorum: 0

Kaymakam Tunç, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinin İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne...

Kaymakam Tunç, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinin İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne atanan Sabgatullah Anmal'la makamında görüşüp, hastanede incelemelerde bulundu.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç beraberinde Devlet Hastanesi Müdürü Sabgatullah Anmal, Başhekim Kamiran Elcik ve Başhekim Yardımcı Serdar Monis ile birlikte hastaneyi dolaşarak vatandaşların hastaneden aldığı hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cizre Devlet Hastanesi Müdürü Sabgatullah Anmal ve hastane yönetimi, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Tunç'a teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber