Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 14:48 Yorum: 0

Kaymakam Turan'dan GGC'ye veda ziyareti

GAZİANTEP (AA) - Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ne (GGC) veda ziyaretinde bulundu.Ziyarette, Gaziantep'teki anılarını anlatan...

Kaymakam Turan'dan GGC'ye veda ziyareti

GAZİANTEP (AA) - Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ne (GGC) veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Gaziantep'teki anılarını anlatan Turan, zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Görev süresince kapısının herkese açık olduğunu anlatan Turan, şöyle devam etti:

"İnsanları Mevlana ve Yunus anlayışıyla sevdim. Ben öğretmen çocuğuyum. Küçük bir evde büyüdüm ve küçük şeylerle mutlu olabiliyorum. Her görev kutsaldır. Kimseye kırgın ve dargın değilim. Gaziantep'te çok değerli dostlar edindim. İlk görev yaptığım yerdeki dostlarımla halen görüşüyorum. Gaziantepli dostlarımla da görüşmeye devam edeceğiz. Gaziantep'ten çok etkilendim. Şahinbeylerin izinden gidebildiysem ne mutlu. Devletimin ve milletimin kaymakamı olmaya gayret gösterdim. Görev sürem boyunca beraber çalıştığımız tüm gazeteci dostlarıma hakkım helal olsun. Onlarda haklarını helal etsinler.'' 

GGC Başkan İbrahim Ay da  Kaymakam Uğur Turan'ın 3 yıl boyunca başarılı bir hizmet anlayışı sergilediğini belirterek, mütevazi kişiliği ve sevgi dolu söylemlerinin tüm kesimler tarafından takdir edildiğini kaydetti. 

Turan'ın başta Şahinbey halkı olmak üzere tüm kesimlerle örnek bir ilişki içerisinde olduğunu anlatan Ay, "Devletin şefkat elini ilçenin her yerine götürmeye çalıştı. 3 yıllık görev süresi içerisinde basın mensuplarıyla çok yakın ilişkiler içerisinde  oldu. Her soruya ve soruna duyarlı oldu. Bu nedenle kendisine ayrıca teşekkür etmek isterim.  Gerek insani söylemleri gerek yaşamsal hal ve hareketleriyle Gaziantep'te iz bırakarak gidiyor. Biz de kendisini unutmayacağız. Yeni görevinde başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Ay, Kaymakam Uğur Turan'a ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Turan ise 3 yıllık hizmetlerini içeren faaliyet raporuyla , "Resimlerle Gaziantep" kitapçığını GGC Başkanı Ay'a hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber