Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 12:33 Yorum: 0

Kaymakam Uysal, Taşova'dan ayrıldı

AMASYA (AA) - Kayseri’nin Tomarza Kaymakamlığına atanan Kaymakam Engin Uysal, Taşova’dan ayrıldı.Özel bir restoranda  Kaymakam Uysal için  veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine çevre...

Kaymakam Uysal, Taşova'dan ayrıldı

AMASYA (AA) - Kayseri’nin Tomarza Kaymakamlığına atanan Kaymakam Engin Uysal, Taşova’dan ayrıldı.

Özel bir restoranda  Kaymakam Uysal için  veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine çevre ilçelerin kaymakamları, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Uysal, yaptığı konuşmada, "Yaklaşık  iki yıl, iki  aydır  yürütmekte olduğum Taşova Kaymakamlığından Nisan 2014’de yapmış olduğum talep üzerine iki yıllık zorunlu hizmetimin bitimi neticesinde Taşova  ilçemizden güzel bir ilçemize Kayseri Tomarza’ya atanmış bulunmaktayım. Şerefle, dirayetle, dik duruşla, merhametle yürütmüş olduğum Taşova Kaymakamlığı vazifesini benden önce buraya  kura neticesinde atanan iki  meslektaşım gibi iki yılı aşkın şekilde yaptıktan sonra gönül huzuru ile teslim ediyor, güzel bir vatan toprağında, Tomarza ilçemizde ülke ve milletimize hizmetimize devam edecek olmanın sevincini yaşıyorum" dedi.

Görevi süresince kimseye ayrımcılık yapmadığını, herkese kapısının açık olduğunu ifade eden Uysal, hakkını helal ettiğini söyledi.

Kaymakamlık binası önünde çalışanlar ve vatandaşlarla vedalaşan Kaymakam Uysal, araç konvoyu eşliğinde Taşova’dan  ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber