Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Ekim 2020 - 17:08 Yorum: 0

Kaymakam ve Başkan denetimde

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen korona virüsü denetimleri kapsamında Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü...

Kaymakam ve Başkan denetimde

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen korona virüsü denetimleri kapsamında Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü denetime çıktı.

Zabıta, emniyet, jandarma ekiplerinin katıldığı denetimlerde vatandaşlar, hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıldı.

Korona virüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda esnafa ve vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan Çelik ve Ünlü, uygulanan tedbirlerin devam edeceğini, kişilere gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler yapıldığını, kurallara uymamakta ısrar edenlere de gerekli cezai işlem uygulanacağını söylediler.

Vatandaşlara kurallara uymaları için çağrıda bulunan Çelik ve Ünlü, "Vatandaşlarımızın bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Mamak'ta da gün boyu denetim yapacağız. Denetimin amacı ceza kesmenin ötesinde rehberlik etmek, yeniden kurallara uyma noktasında bir hassasiyet oluşturmaktır" dedi.

Kaymakam ve Başkan denetimde

Kaymakam ve Başkan denetimde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber