Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Mart 2019 - 18:13 Yorum: 0

Kaymakam ve Başkan Vekili Türkmen nikâh kıydı

VAN (İHA) – Van'ın Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, ilçede öğretmenlik yapan Esra Akdağ ile polis memuru Muhammet Efe Niğdelioğlu'nun...

Kaymakam ve Başkan Vekili Türkmen nikâh kıydı

VAN (İHA) – Van'ın Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, ilçede öğretmenlik yapan Esra Akdağ ile polis memuru Muhammet Efe Niğdelioğlu'nun nikâhını kıydı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, kayyum olarak görevlendirildiğinden bu yana ilk defa bir nikâh kıydı. Çatak'ta öğretmenlik yapan Esra Akdağ ile Çatak İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Muhammet Efe Niğdelioğlu'nun nikâhını kıymak için ilk defa cübbe giyen Türkmen, çiftlere mutluluklar diledi. Başkan Vekili Türkmen, "Bu benim için de anlamlı ve ayrı bir gün. Genç çiftimizin mutluluğuna yakından şahit oldum. Bu evlilik akdi son akittir. Bunu hafife almayın. İnşallah bir ömür boyu birbirinizin değerini bilirsiniz. Eskilerimiz "Allah bir yastıkta kocatsın" derlermiş, ne zaman bir sıkıntı yaşar birbirinize darılırsanız birbirinize saygı noktasında asla kusur etmeyin. Bu benim kıydığım ilk nikah, belki de son nikah. Bu evliliğinizin ülkemiz, milletimiz, vatanımız ve sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum" dedi.

Kaymakam ve Başkan Vekili Türkmen nikâh kıydı

Kaymakam ve Başkan Vekili Türkmen nikâh kıydı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber