Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Nisan 2022 - 12:58 Yorum: 0

Kaymakam Yılmazer köylerde vatandaşlarla buluşuyor

Yılmazer, Ramazan ayı dolayısıyla eşi Seda Yılmazer ile birlikte Porsuklu köyünde köylülerle bir araya geldi.

Kaymakam Yılmazer köylerde vatandaşlarla buluşuyor

Susuz Kaymakamı Onur Yılmazer köy ziyaretlerine devam ediyor.

Yılmazer, Ramazan ayı dolayısıyla eşi Seda Yılmazer ile birlikte Porsuklu köyünde köylülerle bir araya geldi. Ramazan ayı dolayısıyla 3 aileye yapılan ziyarette Yılmazer vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleme fırsatı buldu. Kaymakamlığın kapılarının vatandaşlara açık olduğunu ifade eden Yılmazer, vatandaşlara hizmet için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti.

Eşi Seda Yılmazer ile birlikte ramazan ayı dolayısıyla ev ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Onur Yılmazer, daha sonra Porsuklu köyünden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber