Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

Kaymakam Yosunkaya, gençlerle halı saha maçı yaptı

MALATYA (AA) - Arguvan Kaymakamlığı personeli, ilçenin gençleriyle futbol oynadı.İlçede bulunan bir halı sahada oynanan maçta, Kaymakam Selçuk Yosunkaya da forma giydi.Gençlerden oluşan takımın...

Kaymakam Yosunkaya, gençlerle halı saha maçı yaptı

MALATYA (AA) - Arguvan Kaymakamlığı personeli, ilçenin gençleriyle futbol oynadı.

İlçede bulunan bir halı sahada oynanan maçta, Kaymakam Selçuk Yosunkaya da forma giydi.

Gençlerden oluşan takımın 6-5 üstünlüğüyle sona eren maçın ardından Yosunkaya, her iki takımın oyuncularına teşekkür etti.

Yosunkaya, sporun sevgi, kardeşlik ve beraberliği sağladığını belirterek, "Biz de bu bilinçle bundan sonra sık sık ilçemizde bulunan esnaf ve kurum amirleriyle bir araya gelerek halı saha maçları yapacağız. Bugün oynadığımız bu halı saha maçında rakip bir gol üstünlüğüyle kazanmış olsa da en büyük kazanım dostluk oldu. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber