Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Mart 2018 - 14:23 Yorum: 0

Kaymakam Zengice’den Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Malatya Darende İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengice, Regaib Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, hoşgörü, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kaymakam Zengice’den Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Malatya Darende İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengice, Regaib Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, hoşgörü, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kaymakam, Zengice, 19 Mart Pazartesi günü idrak edilecek mübarek üç aylar ile 22 Mart Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece idrak edilecek olan Regaip Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda hoş görü ve birlik beraberlik mesajı verdi. Üç ayların manevi iklimine girildiğini ve günahlardan arınmak için fırsat olduğunu belirten Zengice, mesajında "Üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaib Kandilinde, Cenab-ı Hakka yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, kendimizi bulma ve bilmenin, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkanını yakalarız. Bu güzel günü yeni bir başlangıç sayarak, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, kutsala saygının insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek ahlakımızı bu erdemlerle donatma irademizi yenileriz. Yaratıcımıza, ailemize, çocuklarımıza ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluk bilincimizi yenileriz. Bu mübarek zaman dilimi vesilesiyle, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam aleminin üç aylarını ve Regaip Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu müstesna günlerin tüm insanlığın birlik ve beraberliğine, barış ve huzur ortamına katkıda bulunmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber