Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Kaymakama mektup yazdılar, yolları onarıldı

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de bozuk okul yolunun durumunu mektup yazarak bildiren öğrencilerin talebi Kaymakam Ali Arıkan tarafından çözüldü.Silopi Ceylan İlk ve Ortaokulu öğrencileri köy yollarının...

Kaymakama mektup yazdılar, yolları onarıldı

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de bozuk okul yolunun durumunu mektup yazarak bildiren öğrencilerin talebi Kaymakam Ali Arıkan tarafından çözüldü.

Silopi Ceylan İlk ve Ortaokulu öğrencileri köy yollarının onarılması için Silopi Kaymakamı Ali Arıkan’a mektup yazdı. Mektubun kendisine ulaşmasının ardından öğrencilerin talebi için harekete geçen Kaymakam Arıkan, Karayolları Cizre 95. Şube Şefliğiyle irtibata geçerek, yolun onarılması sağladı.

Yolun onarılmasına sevinen öğrencilerden Sevilay Sünektekin, okula farklı bir köyden geldiklerini, daha önce bozuk olan yol nedeniyle zorluk çektiklerini söyledi.

Sünektekin, "Dersi dinleyemiyorduk, bu yüzden Kaymakamımıza mektup yazdık ve hemen yollarımız onarıldı. Çok teşekkür ediyoruz. Kaymakamımızın en kısa zamanda okulumuzu ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi.

Ceylan İlk ve Ortaokulu Müdürü Aydın Vural da mektubun Kaymakam Arıkan'a ilettiklerini ve ardından sorunun çözüldüğünü ifade etti.

Arıkan, öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu ve onların tüm taleplerinin yerine getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber