Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Haziran 2016 - 14:24 Yorum: 0

Kaymakamdan Asker Ve Polise İftar Yemeği

Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar tarafından ilçede görev yapan asker ve polislere iftar yemeği verildi.

Kaymakamdan Asker Ve Polise İftar Yemeği

Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar tarafından ilçede görev yapan asker ve polislere iftar yemeği verildi. Kaymakamlık Konağında verilen iftarda konuşan Kaymakam Atar, Ulukışla halkının can ve mal güvenliğini sağlamak için özveri ile mücadele ettiklerini söyledi.

Kaymakam Ferhat Atar ;"Her şeyden evvel sizlerin ve aileleriniz Ramazanınızı ve yaklaşan Bayramınızı bu günden kutluyorum. Birlikte Ulukışla halkının can ve mal güvenliğini sağlamak için özveri ile mücadele ettik ve ediyoruz. Bilindiği gibi halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktan kanunlar çerçevesinde birinci derecede ben sorumluyum. Bu sorumluluğumu ben sizler aracılığıyla yerine getiriyorum. Hamd olsun sizler aracılığıyla üç yıldır bu sorumluluğu sorunsuz bir şekilde ifa etmekteyiz. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Polis ve Jandarma meslek itibariyle diğer mesleklerden biraz daha farklıdır. Kesintisiz güvenlik ve asayiş hizmeti sunulması gerektiği ve 24 saat esasına dayalı çalışma olduğu için zaman zaman sizlere ek görevler de vermekteyiz. Kendinizden, ailenizden ve çocuklarınızdan fedakarlık etmektesiniz. Örneğin yaklaşan bayramda diğer memurlarımızın pek çoğu aileleri ile 9-10 gün tatil yapacakken sizler yapabilecek olanlar ya 2 yada 3 gün tatil yapacaksınız. Bu mesleğin doğasında olan bir durumdur. Şahsımdan kaynaklı bir durum olmasa da eğer bu ve buna benzer nedenlerden dolayı hakkınıza giriyorsam lütfen hakkınızı helal ediniz. Beraber çalıştığımız dönem içerisinde maalesef şehit verdiğimiz arkadaşlarımız da oldu. Ve yine son günlerde hain bölücü PKK ve diğer örgütlerle mücadelede de arkadaşlarımız şehit olmaktadır. Onları rahmet ve şükranla anıyorum. İstedikleri kadar hayal kursunlar. İstedikleri kadar plan yapsınlar. Hangi ülke destek olursa olsun. Üzerimize bir değil binlerce gelsinler hepsi boş çünkü biz son sözü "Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe" olan asil bir milletiz. Bunun son örneği de çok uzak değil 1915'lerde Mustafa Kemal ve silah arkadaşları Çanakkale'de göstermişti. Yine tayin nedeniyle aramızdan ayrılan ve ayrılacak arkadaşlarımız var onlara da başarılar diliyorum. Zor bir coğrafyaya gidecekler Allah hepinizi şer ve belalardan korusun. Yeniden Ramazan'ınızı ve bayramınızı kutluyorum. Allah'a emanet olunuz" dedi.

Kaymakamdan Asker Ve Polise İftar Yemeği

Kaymakamdan Asker Ve Polise İftar Yemeği

Kaymakamdan Asker Ve Polise İftar Yemeği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber